22-06-06

Zomer is op komst.

Beste leden en sympathisanten,

 

Het zijn weer lange dagen en korte (heel korte) nachten. Het heeft weinig zin om nu kijkavonden te organiseren, je kan pas na middernacht starten en enkele uren later ben je al verplicht te stoppen. Om deze redenen lassen we een seizoensstop in. We gaan allemaal even intens genieten van een welverdiende vakantie en hopen dat tegen mid augustus de batterijen zodanig opgeladen zijn, dat we weer een heel jaar verder kunnen.

 

Een woordje van aandacht verdienen de Perseiden. Net als elk voorgaand jaar kijken we ook dit jaar weer naar deze zwerm van "vallende sterren". Het zal weerom een sessie worden met een storende maan, maar kom.....beter dit dan helemaal niets. Net als alle voorgaande jaren weten we dat het kijken van vallende sterren een heel ontspannende bezigheid kan zijn, een heel goede oefening naar het kennen en herkenne van sterrenbeelden, het aanhalen van vriedschapsbanden, en dies meer.

 

Het bestuur hoopt dat, ondanks de vakantieperiode, er toch nog genoeg waarnemers hun ligbed op de toren willen neerpoten. Denk eraan: breng warme kleding mee, vergeet zeker je verrekijker niet en anti-muggenspul zal ook zeker geen luxe zijn.

 

Tot dan!

18:43 Gepost door LBe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.